Museo Elder

Wetenschap en technologie voor het hele gezin

In dit museum in Las Palmas de Gran Canaria in het noorden van het eiland, dat gewijd is aan de wetenschap en technologie, is het verboden niets aan te raken. In het Museo Elder wordt ingezet op de interactiviteit om door middel van verschillende experimenten te kunnen begrijpen, hetgeen wordt uitgelegd op de informatiepanelen. De kleineren zullen zich vermaken terwijl zij de geheimen van de wetenschap ontdekken, waardoor het een verplicht bezoek is om zich met het gezin te vermaken en iets te leren.

Het Interactieve Museum van Gran Canaria

De bezoeker kan foto's maken in de cockpit van een gevechtsvliegtuig en in het museum zelf een locomotief zien uit de XIXde eeuw. Een 3D-bioscoopzaal en een moderne broeikas maken de ervaring compleet, en dit zonder rekening te houden met de attractie Robocoaster! Men kan het Museo Elder van dinsdag tot zondag bezoeken en kan worden gecombineerd met een rondleiding door de oude binnenstad, want het bevindt zich naast het Santa Catalinapark in het midden van de stad.

Catering
Wifi
Is accessible
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
- Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
- Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
2
11
262
10045