Museo Canario

Het Archeologisch Museum van Gran Canaria

Het Museo Canario bevindt zich in Las Palmas de Gran Canaria, hoofdstad van het eiland Gran Canaria, en bezit een grote collectie over de geschiedenis van de hele archipel verdeeld over elf zalen. De archeologische ontdekkingen die over lange tijd op het eiland zijn gedaan, zijn beschikbaar voor iedere bezoeker die nieuwsgierig is naar het verleden van de Canarische Eilanden. Bovendien is de collectie mummies en skeletten van de oorspronkelijke mensen één van de meest gefotografeerde: bij het aanschouwen van de vitrines ontkomt men niet aan het gevoel de studio van een wetenschapper binnen te treden, maar dan in het verleden.

Het Museo Canario in de oude stad van Vegueta

Opgericht aan het eind van de XIXde eeuw, is het Museo Canario gelegen in de oude binnenstad van Vegueta, waardoor uw bezoek kan worden geëindigd met een wandeling door de prachtige straten van deze wijk. Het is de hele week voor het publiek geopend, behalve op de middagen van de zaterdag en zondag. Het beschikt over een winkel, waar men onder andere kunst, kaarten en souvenirs kan kopen.

Wifi
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
  • Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
  • Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
2
11
262
10045