LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

La Atalayita

Naar de top van La Atalayita
De nederzetting La Atalayita ligt in de vallei van Pozo Negro, in het oosten van Fuerteventura. Deze archeologische vindplaats dateert van de tijden van de Aboriginals van het eiland, de zogenoemde “maho’s” of “majo’s”. Momenteel biedt het Interpretatiecentrum de bezoeker de mogelijkheid om bouwwerken van meer dan zes eeuwen oud te ontdekken. De geschiedenis van deze nederzetting is uiterst interessant. Het was namelijk een nachtelijke schuilplaats tegen de elementen van de natuur en aanvallen. We raden aan ook eens naar de top te gaan om te genieten van het uitzonderlijke panoramische uitzicht van deze nederzetting.
Tentoonstellingsruimte om de geschiedenis te ontdekken
La Atalayita biedt 1200 m2 authentieke geschiedenis. Een grote oppervlakte bestaande uit meer dan 115 bouwwerken en een tentoonstellingsruimte waar de bezoeker de mogelijkheid heeft om meer te leren over het dagelijkse leven in de nederzetting in de loop van de geschiedenis. Aanbevolen wordt een van de brochures te nemen die ter plaatse beschikbaar zijn, waarin de verschillende soorten bouwwerken worden toegelicht die kunnen worden bezocht, uiterst praktisch om de nederzetting te verkennen en zich te verdiepen in de geschiedenis ervan.
Parking
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
- Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
- Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
4
11
262
10045