Ecomuseo de Guinea

Een wandeling door een dorp van de oorspronkelijke bewoners

Het ecomuseum van Guinea, in het noorden van het eiland El Hierro, is op een inheemse nederzetting gebouwd: de woningen van de eerste bewoners van de eilanden staan er nog steeds en werden door kolonisten gebouwd. De archeologische resten die zijn gevonden in deze zone, worden tentoongesteld opdat de toerist deze kunnen leren kennen, terwijl hij door de straten tussen de stenen huizen wandelt, zoals het normale leven van de bewoners van El Hierro in het verleden was.

Ontdek de reuzenhagedis van El Hierro

Naast het ecomuseum van Guinea kunt u het Centro de Recuperación del Lagarto Gigante de El Hierro bezoeken, de beste plek om deze endemische soort in zijn natuurlijke habitat te leren kennen. De reuzenhagedis is op de rand van uitsterven en is één van de symbolen van het eiland. Een bezoek aan het Ecomuseo de Guinea, in direct contact met de natuur, impliceert een reis naar het verleden die u 's morgens en 's middags van dinsdag tot zondag met een gids kunt doen

Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
La Frontera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
- Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
- Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
7
11
262
10045