Mountainbikeroute in Lanzarote

Gebruik de pedalen in delava in Timanfaya

Met de verleiding van het oversteken van het indrukwekkende Timanfaya Nationaal Park is ook het vissersdorp Órzola, aan de noordkant van Lanzarote, de Badlands van de vulkaan van La Corona kruist, krijgt op de Risco de Famara en het eiland La overwogen Graciosa vanaf de Mirador del Rio, ontworpen door César Manrique. De volgende stap in deze route, die bekend staat als Pedalen lava, is de Caleta de Famara, waar een bad u zal helpen om de lange weg die tussen baan en tarmac wisselt tot de sportfaciliteiten van La Santa te bereiken.

Reis 100 kilometers naar Playa Blanca

Na het verlaten van Lasanta komt de grote aantrekkingskracht van deze route: een universum van lavastromen en kraters paraderen in Timanfaya Nationaal Park, waar de fiets schuift over vulkanisch zand, die je achterlaat om op krachten te komen in het dorpje Yaiza en terug te keren naar de kust, dit keer naar de Salinas de Janubio. Wat je wacht op het einde van de tour, in het toeristische centrum van Playa Blanca, is het voertuig van de ondersteuning naar Papagayo strand te benaderen: een rust na meer dan 100 kilometer trappen.

Distance
64 km
Hoogte
2303 m
Slope
1690 m
Restaurant
Localidad
Órzola

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
- Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
- Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
3
257
13
262
10045