Mountainbikeroute in La Palma

Vulkaan route voor fietsen

Enkele kilometers maar zeer goed om gebruikt worden in deze route die langs bospaden loopt. Deze vulkaan route is ontworpen voor fietsen als een deel van het recreatiegebied van Refugio del Pilar, in het centrum van La Palma. Hier begint een ronde met vulkanisch zand dat beide partijen van de Cumbre Vieja omvatten. Het is meer dan waarschijnlijk de rondrit laat zien hoe de zee van wolken gevormd op de hellingen vormt, een echt spektakel dat plaatsvindt in dit park, dat de zuidelijke helft van het eiland verdeelt.

35 kilometer rond de Cumbre Vieja

De route begint op de westelijke helling van de Cumbre Vieja, uitgerust met een gladder profiel, dat warm wordt tijdens het kijken naar de zee en rolt opzij, en meesterlijk vulkanische kegels afgestemd op de andere. Picture-perfect moment alvorens terug te keren, dit keer aan de oostkant van de helling, waar het profiel veeleisender is en je wachten 14 kilometer klim. Een korte route van 35 kilometer, gemaakt, zonder twijfel, om van te genieten het hele jaar, op een mountainbike.

Distance
117 km
Hoogte
617 m
Slope
1870 m
Restaurant
Localidad
Cumbre Vieja

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
- Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
- Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
5
257
13
262
10045