In Mountainbike in La Graciosa

Rijden door erkende wegen

Beschermd als natuurpark, La Graciosa, het grootste eiland van de archipel Chinijo, ten noorden van Lanzarote, is het ideale scenario voor verkennende fietsen. Trap door zijn witte zandpaden en ontdek de prachtige baaien en ongerepte stranden is een voorrecht beschikbaar voor elke gemiddelde fietser. Om dit paradijs waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan te behouden, is het essentieel om alleen in het verkeer door geautoriseerde wegen tegebruiken, met drie routes naar de meest karakteristieke plekken en de natuur.

Drie routes om te fietsen

Hoewel klein, heeft La Graciosa veel te bieden. De route Corral-Punta del Cobre begint in de vlakte van La Mareta, omringt de bergen van El Mojon en de gele berg, en loopt langs de noordwestkust. Een andere optie is om een cirkelvormige baan te volgen op het noorden van Las Agujas naar Bermeja berg, en ga naar de Las Conchas of de stad van Pedro Barba. En als je niet de kust wil verlaten, een weg mee naar het zuiden leidt naar het prachtige strand van La Francesca : veel zand en kristalhelder water.

Distance
78 km
Hoogte
1498 m
Slope
2020 m
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
- Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
- Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
8
257
13
262
10045