Mountainbike route noordoosten Fuerteventura

Fietsroutes in Corralejo

De unieke en dorre landschap van Fuerteventura is rustig ontdekt met deze cirkelvormige baan van het noordwesten en volgt bewegwijzerde fietsroutes met informatiepanelen die de eigenaardigheden van het milieu uitleggen. Van het kleine stadje van Lajares, het uitgangspunt, gaat de fiets door vulkanen tot Corralejo, het grootste toeristische centrum van het eiland en de beste plek om de vuurtoren Tostón kijken. Vervolgens in westelijke richting, en na het nemen van de afrit van Majanicho, eindeloze parade van prachtige stranden en baaien, terwijl je oprukt naar El Cotillo.

Tindaya rondrijden in mountainbike

Alvorens naar de 'heilige' berg van Tindaya te bereiken, het volgende punt van deze route van 79 kilometer, is het beter om krachten op te doen voor te trappen door plaatsen van suggestieve schoonheid die terug naar de kust te leiden, om het strand Janubio terug te bereiken, in Puerto del Rosario, om weer op de rails te gaan en Esmeralda opnieuw te berijden, maar dit keer uit het oosten. En de track, rollen op asfalt naar de gemeente La Oliva en het pittoreske dorpje Villaverde, welke dateert uit het begin leidt, tot Lajares.

Distance
70 km
Hoogte
1728 m
Slope
1850 m
Restaurant
Localidad
Lajares

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
- Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
- Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
4
257
13
262
10045