LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Marina La Gomera

Marina La Gomera Marina's en jachthavens op La Gomera
Marina La Gomera Marina's en jachthavens op La Gomera
Marina La Gomera Marina's en jachthavens op La Gomera

De meest complete jachthaven van het eiland

In het oosten van La Gomera bevindt zich de hoofdstad San Sebastián waar de meest complete jachthaven van het eiland is die geniet van een ligging vlakbij het centrum van de stad. Het handelt over Marina La Gomera met een capaciteit voor boten van 6 tot 20 meter lengte en 335 meerplaatsen. De voorzieningen die het de gebruikers aanbiedt zijn onder meer het tankstation, de bewakingsdienst, de meteorologische dienst en een supermarkt. De diepgang van deze jachthaven varieert tussen acht en tien meter.

Een marina vlakbij het centrum van de stad.

Marina La Gomera beschikt bovendien over een permanente bewakingsdienst en internet door middel van Wi-Fi. In het geval dat een boot moet hersteld worden, kunnen de bemanningsleden gebruik maken van de helling of de vorkheftruck om de boot in de werf te plaatsen. De ligging net naast het centrum van de stad maakt de haven een ideale plek om voorraad in te slaan vóór het verderzetten van de reis.

Isla La Gomera

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE
335

335

10 m./ 5 m.

10 m./ 5 m.

ONTDEKKEN