Puerto de los Cristianos

Een jachthaven in het zuiden van Tenerife

De haven van Los Cristianos in het zuiden van Tenerife is een van de belangrijkste havens voor passagiersverkeer in de Canarische Eilanden daar het de eilanden La Gomera, El Hierro en La Palma verbindt. Het is een sleutelbestemming voor de zeevaarders die willen ontspannen in een van de meest toeristische en zonnigste zones van het eiland en tegelijkertijd de mogelijkheid willen hebben naar andere Canarische havens te reizen in een andere etappe van hun reis.

Zeesporten in de jachthaven

De haven van Los Cristianos telt 200 meerplaatsen die een bootlengte van 20 meter toelaten en het heeft een diepgang van zes meter bij eb. Enkele van de beschikbare diensten voor de klanten zijn douches, kraan, werf, 24-uurs bewaking en cafetaria. In de marina zelf zijn er zeil- en duikscholen die beginnerslessen aanbieden als deel van een breed vrijetijdsaanbod dat op het vasteland bestaat.

Lashings
202
Max draught
6 m./ 2,5 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Los Cristianos
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
1
255
9 256
262
10045