Marina Tenerife

Een rustige en veilige marina

Marina Tenerife is een jachthaven in Santa Cruz de Tenerife in het oosten van het eiland en vlakbij het centrum van de stad. Het telt 220 meerplaatsen georganiseerd per bootlengte, tot maximum 16 meter, over negen drijvende aanlegsteigers waar meerplaatsen gehuurd kunnen worden. Bovendien beschikt het over 100 ligplaatsen op het droge en bewaking 24 uur per dag. Daarnaast heeft Marina Tenerife douches en toiletten beschikbaar voor de klanten, net zoals drinkbaar water en elektriciteit op de drijvende aanlegsteigers, een aanhangwagen en 'travelift'.

Technische dienst en bootonderdelen in de jachthaven

De diepgang van Marina Tenerife bij eb is 10 meter terwijl het bij vloed tot 12 meter bereikt. Deze jachthaven telt ook met een kraan, hulp bij het aanleggen en onderhouds- en technische diensten voor de boten. Bovendien bevinden er zich net naast de pier bedrijven die accessoires en bootonderdelen verkopen. Er bevindt zich ook een bar om terug energie op te doen na een lange dag op zee.

Lashings
220
Max draught
12 m./ 10 m.
Max length
16 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
1
255
13 256
262
10045