Marina del Sur

Rust in de jachthaven

In het vissersdorp Las Galletas in het zuiden van Tenerife bevindt zich de jachthaven Marina del Sur. Het heeft een capaciteit voor boten tot 20 meter lengte en beschikt over 176 meerplaatsen met elektriciteit en drinkbaar water. Er zijn toiletten en douches voor de klanten, net zoals een 24-uurs bewakingsdienst en een eerstehulppost die de rust van de gebruikers garandeert. De diepgang van deze jachthaven is zeven meter bij vloed en twee meter bij eb.

Duik- en zeillessen

Nabij Marina del Sur kunnen auto's gehuurd worden om het eiland te verkennen en te bezichtigen. Ook kunnen er beginnerslessen worden gevolgd voor het duiken en het zeilen waarbij wordt geprofiteerd van de rust van de wateren. In deze jachthaven kan men ook gebruik maken van de kraan om de boot vast te leggen en onderhoudswerken uit te voeren. Daarnaast kan men de winkels van het complex bezoeken en een frisdrank nemen in de cafetaria.

Lashings
176
Max draught
7 m./ 2 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Arona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
1
255
13 256
262
10045