Jachthaven Marina de los Gigantes

Een marina naast de kliffen van Los Gigantes

Naast de monumentale kliffen van Los Gigantes in het westen van het eiland Tenerife bevindt zich de jachthaven Marina de Los Gigantes. Het indrukwekkende landschap van de kliffen en het aangename klimaat van Tenerife maken dat het varen in deze zone van het eiland een hele ervaring wordt. De haven telt 368 meerplaatsen verdeeld over vijf drijvende steigers met zoetwater en elektriciteit, naast een 'travelift', een tankstation en technische dienst op de pier zelf.

Restaurants en sport net naast de jachthaven

Naast de haven zijn er een veelheid aan restaurants die nationale en internationale keuken, drankjes en live muziek aanbieden. Er kunnen ook auto's worden gehuurd, duiklessen worden gevolgd of excursies worden gedaan om kolonies dolfijnen en walvissen van dichtbij te zien vlakbij Los Gigantes. De 24-uurs veiligheidsdienst van de jachthaven Marina de los Gigantes geeft de nodige rust om zorgeloos te kunnen genieten van het volledige vrijetijdsaanbod in de omgeving.

Lashings
362
Max draught
8 m./ 5 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Schools
Ship rental
Lashing renting
Localidad
Santiago del Teide
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
1
255
13 256
262
10045