Puerto de Playa Blanca

De jachthaven die Lanzarote en Fuerteventura verbindt

De haven van Playa Blanca bevindt zich in het zuiden van Lanzarote in het traditioneel vissersdorp met dezelfde naam. Deze haven met 129 meerplaatsen beschikt over een ferry die Lanzarote met Fuerteventura verbindt in minder dan 35 minuten. De boten met een lengte minder dan 70 meter zijn welkom in deze marina die een maximum diepgang bij eb van vijf meter heeft, en het beschikt over water en elektriciteit op de drijvende steigers.

Restaurants naast de jachthaven

Deze marina heeft een tankstation, kraan, werf en 'travelift'. Naast de pier bevindt zich de zeedijk waar de bezoeker winkels en restaurants kan vinden waar men kan ontspannen, winkelen en de boot bevoorraden voor de volgende reis. Wie het eiland beter wil leren kennen, kan een auto huren in de jachthaven van Playa Blanca die ook parkeerplaatsen beschikbaar heeft voor de gebruikers.

Lashings
129
Max draught
5 m.
Max length
70 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Yaiza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
3
255
13 256
262
10045