Marina Puerto Calero

Een luxe marina in Lanzarote

Puerto Calero is een oase van kalmte en rust in het zuiden van het eiland Lanzarote. Het heeft alle nodige diensten voor een boot en bemanningsleden, van opslagplaatsen en hersteldiensten tot luxeappartementen, restaurants en internet. Het telt 446 meerplaatsen die plaats verschaffen voor boten met lengte van 8 tot 75 meter en het beschikt over een 'travelift' met een capaciteit van 100 ton. Wie Puerto Calero bezoekt zal alles vinden wat nodig is voor de boot, in de winkels met zeevaartonderdelen en -artikelen net naast de marina.

Commerciële zones net naast de jachthaven

De stabiele wind en de reiniging van de wateren van Puerto Calero maken het een jachthaven waar men beginnerslessen voor verschillende zeesporten kan volgen, maar maken het ook een centrum voor vrijetijd en ontspanning dankzij de commerciële zones en de winkels in de omgeving. De balie en de 24-uurs bewaking maken het mogelijk zorgeloos van de zone te genieten.

Lashings
446
Max draught
8 m./ 5 m.
Max length
80 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Schools
Ship rental
Lashing renting
Localidad
Yaiza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
3
255
13 256
262
10045