Marina Lanzarote

Een moderne sporthavens in de hoofdstad van Lanzarote

Marina Lanzarote ligt in Arrecife, de hoofdstad van het eiland Lanzarote, beschermd door de dijk van Puerto Naos. Hier vinden we 380 aanlegplaatsen voor vaartuigen met een scheepslengte van 4 tot 60 meter. Deze aanlegplaatsen zijn verdeeld over drijvende aanlegsteigers en elke aanlegplaats biedt aansluiting voor elektriciteit, drinkwater en Internet. Marina Lanzarote beschikt bovendien over een kraan van 820 ton en nog een kraan van 100 ton. In het droogdok worden verschillende onderhouds- en schoonmaakdiensten aangeboden voor de vaartuigen.

Supermarkten, winkels en restaurants aan de kade

De moderne sporthaven Marina Lanzarote heeft een diepgang van vijf meter en in de buurt vinden we gespecialiseerde en technische scheepswinkels en allerhande diensten en voorzieningen die Arrecife biedt als hoofdstad van het eiland. Bij de haven vinden we bovendien supermarkten, wasserijen en modewinkels, maar ook restaurants en banketbakkerijen. Aan de strandboulevard liggen bovendien een postkantoor en verschillende bankkantoren.

Lashings
380
Max draught
5 m
Max length
60 m
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Schools
Ship rental
Lashing renting
Localidad
Arrecife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
3
255
13 256
262
10045