Puerto de la Palma

De jachthaven van Santa Cruz de La Palma

De jachthaven van La Palma bevindt zich in Santa Cruz, de hoofdstad van het eiland aan de oostkust. Het ligt vlakbij het centrum van de stad en de commerciële zones maar ook vlakbij het historisch centrum. Het telt 180 meerplaatsen voor boten met een lengte van maximaal 20 meter en een diepgang van acht meter. Bovendien beschikt elke meerplaats over elektriciteit, drinkbaar water en internet gratis voor de gebruikers.

Talrijke diensten in de jachthaven

Deze jachthaven beschikt over diensten zoals een 'travelift' van 70 ton, een werf en een tankstation. Op de pier zijn er restaurants en modewinkels net zoals winkels met zeevaartartikelen. Er bevindt zich ook een supermarkt waar de gebruikers van de haven hun boot kunnen bevoorraden zonder zich te verwijderen van de drijvende steigers, naast een selfservice wasserette voor een groter gemak. Bovendien hebben de klanten van deze marina de mogelijkheid het zwembad van de jachtclub te gebruiken of zendingen per post te ontvangen op de pier zelf.

Lashings
180
Max draught
7 m./ 2 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Santa Cruz de la Palma
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
5
255
13 256
262
10045