Puerto de Caleta de Sebo

De jachthaven van La Graciosa

De haven van Caleta de Sebo op het eiland La Graciosa bevindt zich tegenover de noordkust van Lanzarote. Het ligt in het zeereservaat van de eilandengroep Chinijo en is de enige jachthaven van het rustige eiland La Graciosa. Het telt 216 meerplaatsen voor boten met een lengte van maximaal 15 meter en de diepgang is vijf meter bij eb. Het beschikt over een 'travelift' en tankstation, net zoals over een winkel voor zeevaartartikelen.

Maagdelijke stranden naast de jachthaven

Vanuit deze haven vertrekken regelmatig ferry's die La Graciosa met Lanzarote verbinden maar de ruimte wordt ook gedeeld met lokale vissersboten. Vers vissen proeven in de vissersgenootschap van Caleta de Sebo of duiklessen voor beginners volgen die aangeboden worden in de jachthaven zijn twee mogelijkheden om te genieten van het zeekarakter van deze plaats zonder zich te verwijderen van de pier. De maagdelijke stranden van La Graciosa ontdekken vanop zee is ook een onvergetelijke ervaring.

Lashings
216
Max draught
5 m.
Max length
15 m.
Drinkable water
Fuel
Power
Lashing renting
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
8
255
13 256
262
10045