LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Puerto de Playa de Santiago

Een jacht- en vissershaven in La Gomera
Het kleine vissersdorp van Playa de Santiago in het zuiden van La Gomera heeft een gezellige haven toegewijd aan zowel de visserij als het handels- en jachtverkeer. Het is een ideale haven voor kleine en middelgrote boten hoewel het boten ook tot 30 meter lang onthaalt. Het is beter rekening te houden met het feit dat de baai van de marina van Puerto de Santiago open staat voor de golven van het zuiden en dat de hoofddam 222 meter meet.
Lokale gastronomie net naast de jachthaven
De diepgang van de haven van Playa de Santiago bedraagt 4,5 meter en heeft 100 meerplaatsen en een klein parkeerterrein. Van de pier vertrekken zee-excursies en ferry's die deze rustige zeeplaats verbinden met verschillende punten van het eiland en hiermee moet men rekening houden wanneer men de pier betreedt. De cafetaria's en restaurants van Playa de Santiago behouden de lokale smaak en het visserskarakter en zijn de perfecte plaats om typische recepten te proeven uit de Canarische Eilanden.
Lashings
100
Max draught
X m./ x m.
Max length
30 m.
Lashing renting
Localidad
Alajeró

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
6
255
13 256
262
10045