Puerto de Mogán

Een luxe jachthaven met een visserskarakter

In de jacht haven van Puerto de Mogán in het zuiden van Gran Canaria is er plaats voor zowel de meest luxueuze jachten als de kleine vissersboten. Op de 217 meerplaatsen kunnen boten tot 40 meter lang aanmeren en de diepgang varieert van twee meter bij eb en zes meter bij vloed. De marina zelf beschikt over diensten zoals een tankstation, een zeilmakerij en een kantoor van de scheepsvaartautoriteiten, naast een 'travelift' van 70 ton.

Markt en gastronomie naast een luxe jachthaven

Elke vrijdagmorgen vindt een markt plaats op de pier van de jachthaven waar men van fruit tot ambachtsproducten kan kopen. De marina van Puerto de Mogán telt een 24-uurs bewakingsdienst die de bezoeker mogelijk maakt te genieten van een wandeling tussen de straten en zoutwaterkanalen om de dag te beëindigen door te genieten van het brede gastronomische aanbod, of de boot te bevoorraden voor de volgende overtocht.

Lashings
246
Max draught
12 m./ 2 m.
Max length
45 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Ship rental
Lashing renting
Localidad
Mogán
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
  • Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
2
255
13 256
262
10045