Puerto de las Nieves

Een jachthaven in het noorden van Gran Canaria

De haven van Las Nieves ligt in het noorden van het eiland Gran Canaria in een rustig dorp genaamd Agaete. Het beschikt over een 'travelift' en tankstation naast een dienst van de zeevaartautoriteiten en een 24uurs bewakingsdienst. Vlakbij de jachthaven kan men cafetaria's en supermarkten vinden. De haven van Las Nieves heeft een capaciteit voor 160 boten van 14 meter lang en de diepgang is tien meter bij vloed en twee meter bij eb.

Een marina om te varen tussen kliffen

Varen langs de kust van Agaete en de schoonheid bewonderen van de kliffen bij zonsopgang is een ervaring die men kan beleven op eender welk moment van het jaar in het warm klimaat van Gran Canaria. Na het aanleggen in de marina van dit toevluchtsoord is er niets beter als proeven van een visschotel en gerimpelde aardappelen met een glas wijn. De haven van Las Nieves heeft internet voor een groter comfort van de gebruikers.

Lashings
160
Max draught
10 m./ 2,5 m.
Max length
14 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
2
255
9 14 256
262
10045