Jachthaven Corralejo

Een jachthaven tussen Fuerteventura en Lobos

Op enkel vijf minuten te voet van Corralejo in het noorden van Fuerteventura bevindt zich een jachthaven ideaal om de boot aan te leggen en het eiland te verkennen. En waarom niet ook het onberoerde eiland Lobos waarvan de ankerplaats op minder dan 15 minuten varen ligt. Met een capaciteit van 215 boten met maximaal 15 meter lengte, beschikt de jachthaven Corralejo over toiletten en douches. Het heeft een minimum diepgang van 0,5 meter. In deze marina is er ook ruimte gereserveerd voor de ferry's die de verbinding maken met andere havens.

Uitstappen en vrijetijdsactiviteiten in de jachthaven

Het aangename klimaat van Fuerteventura nodigt uit om te genieten van de navigatie en van de zon op eender welk moment van het jaar: op de pier zelf van de jachthaven Corralejo kan men zich inschrijven voor verschillende excursies en vrijetijdsactiviteiten om extra te kunnen profiteren van het bezoek aan dit eiland. Het is aangeraden voorzichtig te zijn bij het aanleggen in deze marina daar er tegenover de ingang van de haven rotsen zijn die onopgemerkt kunnen blijven.

Lashings
215
Max draught
0,5 m.
Max length
15 m.
Drinkable water
Catering
Power
Lashing renting
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
4
255
13 256
262
10045