Anfi Tauro Golf

Een golfbaan met een innovatief ontwerp in Gran Canaria

De Anfi Tauro Golf is een golfbaan met een zeer uniek ontwerp. De internationaal vermaarde architecten Von Hagge, Smelek en Baril hebben deze baan ontworpen naar de Arizona stijl, hetgeen een hoofdrol geeft aan het woestijnachtige landschap in combinatie met de rotsen en palmbomen. Daarom ontbreekt het traditionele ruige en in plaats daarvan heeft het zones van compact zand, geflankeerd door cactussen. Een echt innovatieve baan vlakbij Puerto Rico in het zuiden van het eiland Gran Canaria.

Een partijtje golf spelen met uitzicht op de Valle de Tauro

De golfbaan Anfi Tauro Golf biedt een competitief spel van hoog niveau vanwege de zes afslagtees bij de meeste holes, die zijn aangepast voor alle gehandicapten. Geopend in het jaar 2007, geniet deze baan van een echt indrukwekkend uitzicht op zee vanaf hole 6, dat beschut ligt in het ravijn van de Valle de Tauro. De driving range wordt beschouwd als één van de beste van het eiland Gran Canaria, want deze staat het spel van beide zijden toe.

Even
72
Handicap
36
Hole number
18
Round time
4 horas
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Mogán
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
2
258
13
262
10045