Jandía Golf

Een golfbaan vlakbij het strand van Jandia in Fuerteventura

Jandia Golf is een golfbaan gesitueerd in het zuiden van Fuerteventura, waar het een oppervlakte van 335.086 vierkante meter bezet. De baan bevindt zich vlakbij het strand van Jandia in één van zones met het grootste hotelaanbod van het hele eiland. Deze golfbaan werd ontworpen door Ron Kirby en bevat 18 holes op een parcours par 72 van 8.857 meter lengte, een pitch & putt baan en een putting en shipping Green. Het aangename klimaat van Fuerteventura laat u op elk moment van het jaar van deze sport genieten.

Een baan die is geprepareerd voor sportlui van alle niveau's

Deze golfbaan wisselt lange holes met korte holes van verschillende moeilijkheid, hetgeen de ervaren speler toestaat een grote variëteit clubs te gebruiken en de beginners nieuwe uitdagingen laten ervaren. Op het parcours van Jandia Golf liggen vier meren en verschillende droge rivieren, evenals een volledig clubhouse, oefeninstallaties met 20 plaatsen bedekt met pergola's van hout en een ruime Pitching Green.

Even
70
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Pájara

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
4
258
13
262
10045