Golf Club Salinas de Antigua

Een golfbaan voor het gebruik van strategieën vlakbij Caleta de Fuste

Golf Club Salinas de Antigua is een golfbaan waar een strategisch spel wordt vereist, te wijten aan het parcours met heuvels en de invloed van de wind. Aangekleed met oorspronkelijke vegetatie van het eiland, beschikt de baan over woestijnachtige zones, verschillende meren en bunkers van vulkanisch zand. Tevens heeft de baan uitzicht op zee. Ontworpen in 2006 door de tweevoudig wereldkampioen Manuel Piñero, ligt de baan vlakbij het toeristische dorp Caleta de Fuste, in het oosten van het eiland Fuerteventura.

Hét golfuitstapje met hotel op Fuerteventura

Op slechts acht kilometer van de luchthaven van Fuerteventura, wordt de Golf Club Salinas de Antigua gevormd door een complex van 21.450 vierkante meter. Met een ontwerp type link, heeft de baan ruime greens en duinen die beschermen tegen de wind. Van de 18 holes is hole 11 par vier de moeilijkste, waar de bal over het water moet worden gespeeld. Naast de baan bevinden zich twee viersterren Elba hotels en een Sheraton met vijf sterren, ideaal voor een golfuitstapje op Fuerteventura.

Even
70
Handicap
-
Hole number
18
Round time
4 horas
Buggy
Catering
Club rental
School
Putting green
Localidad
Antigua
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
4
258
13
262
10045