Fuerteventura Golf Club

Golf spelen op enkele kilometers afstand van de luchthaven van Fuerteventura

De Fuerteventura Golf Club bevindt zich op ongeveer 8 kilometer afstand van de luchthaven van Fuerteventura in het oosten van het eiland. In het jaar 2002 is de baan ontworpen door de beroemde architect Juan Catarineu, en is de wind - waarvan men zegt dat het eiland daar haar naam aan dankt - de hoofdrolspeler. Op de hoogte van deze factor voor het spel, heeft de ontwerper de baan voorzien van ruime greens en fairways tot 50 meter breedte, maar zonder de uitdaging te laten liggen, die de wind hiervoor vormt.

De grootste golfbaan van Fuerteventura

De Fuerteventura Golf Club heeft het grootste groenoppervlak op een eiland dat bekend staat om zijn woestijnachtige atmosfeer. Met een parcours tussen drie meren die met elkaar zijn verbonden door een kleine rivierbedding, moet op sommige momenten over het water worden gespeeld. De holes 1 tot 10 lopen in de richting van de zee, waardoor het uitzicht van de speler voor een groot deel van het spel op de Atlantische Oceaan is. Voor accomodatie beschikt de baan over het vijfsterren gran lujo Hotel Elba Palace Golf.

Even
72
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Antigua
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
4
258
13
262
10045