Uitdaging gans het jaar door.
Op de Canarische Eilanden kunt u het beste van jezelf geven, daag je grenzen uit en versla je hoge scores. De archipel is een paradijs voor de praktijk van extreme sporten in de natuur. Een ongewone natuur die het hele jaar wordt aangeboden aan degenen die haar durven te domineren. Het klimaat met een gemiddelde temperatuur van 19 ° C in de winter en 23 ° C in de zomer, vergemakkelijkt de praktijk buiten en bevordert hoge prestaties in elk seizoen.
Maak je klaar voor een adrenalinestoot. Sla al uw kracht op voor de Extremosfeer Reserve..
/
Een uitdaging in iedere ribbel,
een record
in elke neergang
Een scherpe en gekrulde opluchting. Steile kliffen. Complexe paden door de bossen. Alles hier lijkt ontworpen om extreme sporten te beoefenen. Loop, pedaal, spring, vlieg, beklim. Wat ook de discipline om te oefenen op de Canarische Eilanden, u vindt de geologische en milieu-omstandigheden ideaal om jezelf te overtreffen.
De Canarische eilanden
lijken ontworpen
voor de sport
/
Vulkaan
wanden
       De vulkanische erfgoed schat van de Canarische Eilanden
     nodigt u uit om in een verscheidenheid van rotsen U te testen.    Een geologische diversiteit die het het beoefenen van alle soorten klimdisciplines
 op alle niveaus mogelijk maakt.
/
Klampt je vast aan
het stuur
Gekrulde routes door bossen en ruige landschappen die maximale controle en concentratie vereisen. Maak van mountainbiken op de Canarische Eilanden een groot avontuur. Houd je vast aan uw bike en geniet op twee wielen.
/
Een sprong van
adrenaline
       De Canarische Eilanden hebben allerlei scherpe,
     steile kliffen met exit-punten
   imposanter
welke uw niveau van adrenaline verhogen.
 U zult extra energie nodig hebben.
/
Het overwinnen
van elke stap
Ongeacht het scenario, Canarische Eilanden vereisen jezelf te overwinnen in geest in elke stap. De continue hellingen en extreme diversiteit van haar natuurlijke schoonheid eisen het beste van jezelf. Het milde klimaat zal de inspanning belonen. Geen slechte deal.
/
Rijden op de
wind

       De aanwezigheid van de passaatwinden, constante wind in
     de hooglanden en het midden van de eilanden,
   laat een vlucht to in topconditie het
 hele jaar door. Genieten van een prachtig uitzicht is inbegrepen.
/
De limiet van de
inspanning
Verbeter je vermogen om te lijden op de eilandwegen. Wegen die tot de horizon gaan of paden die kronkelen door vulkanische bergpassen met alle soorten niveau. Ieder alternatief geeft je een ander landschap: elke pedaalslag is een kans om van je sport te genieten.
/
Hoe belangrijk
is deelnemen?
Door zijn ideale situatie voor outdoor sporten het hele jaar door, worden bijna elke week wedstrijden gehouden op de Canarische Eilanden.

Wil je graag deelnemen? Of bent u een van hen die de overwinning nastreven?