Tenerife

XIII Noche de cuentos

Evenement uit het verleden

14 October 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"De 31e editie van STORY NIGHT zal op zaterdag 14 oktober opnieuw 16 verhalenvertellers samenbrengen in sessies voor volwassenen (in het oude Convento de Santo Domingo) en voor gezinnen (op de Plaza de la Catedral in La Laguna), met zes sessies gedurende de hele periode. dag.

Het programma wordt aangevuld met parallelle activiteiten die beginnen op 9 oktober met workshops (voor kinderen en volwassenen), acht ""Encountered Cloisters"" met individuele sessies op historische binnenplaatsen, de toegankelijkheid van de ""Storytelling Walk"" door de straten van La Laguna tussen de sessies door en publicaties die worden gepresenteerd als onderdeel van de boekenbeurs van Tenerife. Alle activiteiten zijn gratis en de capaciteit is beperkt. Op deze website kunt u (ook gratis) uw plaats reserveren. We kijken er naar uit je te zien!

BELANGRIJK: De beschikbaarheid van uitnodigingen wordt aangekondigd via de sociale media-accounts van Troysteatro en Cultura La Laguna.

Van 10.30 tot 20.00 uur op Plaza de la Catedral (Boekenbeurspodium), gratis toegang; en van 21.00 tot 01.00 uur in het Convento de Santo Domingo, gratis toegang op uitnodiging
Om de sessies voor volwassenen in het Convento de Santo Domingo bij te wonen, kunt u uw gratis uitnodiging verkrijgen op giravento.es
"

Categorie

Categoría del evento

Cultuur En Vrije Tijd

Leeftijd

Prijs

Dit evenement is gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React