Tenerife

Vetus Venusta

Evenement uit het verleden

11 October 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Een pakhuis voor kunst en ambacht, waar de samenleving voorwerpen neerlegt die ze niet langer nodig hebben of willen. Drie oudere kunstenaars hebben deze ruimte van verlatenheid overgenomen en komen in opstand tegen de plek die de maatschappij hen heeft gegeven.

De show documenteert hun reis in de artistieke wereld en benadrukt zo de kracht en veerkracht die hen in staat heeft gesteld opnieuw op het podium te staan ​​en reflecteert op de ruimte die zij behouden in de kunstwereld en in de samenleving.

In dat vergeten pakhuis ontmoeten ze jonge personages met wie generatiecontrasten botsen en conflicteren. Er zijn echter ook medeplichtigheden en ontmoetingen die ertoe leiden dat ze een ongeëvenaarde show creëren. Door middel van een intergenerationele reis en herinnering reflecteert Vetus Venustas op de horizon als kunstenaars en als menselijke wezens boven de leeftijd, en laat zien dat het mogelijk is om veranderingen in het leven te accepteren en eraan aan te passen, ook in de artistieke beroepen.
"

Categorie

Categoría del evento

Opvoering

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React