Pepe Viyuela. Otoño Cultural CajaCanarias 2023

Tenerife

Evenement uit het verleden

11 November 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Pepe Viyuela studeerde dramatische kunst en begon parodieën te maken met objecten en zonder woorden. Zijn eerste televisieoptreden was in Un, dos, tres… responda otra vez como humorista (Un, dos, tres… antwoord opnieuw als komiek), waar hij zijn beroemde vraag stelde: ""Maar wat is dit?"" Zijn bekendste sketch, waarin hij vastzat in een klapstoel, zal herinnerd worden tijdens dit CajaCanarias Cultural Autumn-evenement van 2023.

Deze liefhebber van film, theater en televisie is vice-president van de NGO Payasos Sin Fronteras (Clowns Zonder Grenzen) en erelid van de NGO’s Amigosdela Tierra en Saniclown. Hij speelde Filemón in de twee verhalen van Mortadelo y Filemón die verfilmd zijn: La gran aventura de Mortadelo y Filemón (Het grote avontuur van Mortadelo en Filemón) (2003) en Mortadelo y Filemón. Misión: salvar la tierra (Missie: red de aarde) (2008).

Op theatergebied heeft hij deelgenomen aan het Klassieke Theaterfestival van Mérida en speelde hij onder meer in de theatrale versie van “El pisito” (Het kleine appartement). In zijn televisierol staat Viyuela bekend om zijn rol als Chema Martínez in de serie “Aída”.
"

Categorie

Categoría del evento

Humor

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React