OFFTHEROOF

Tenerife

Evenement uit het verleden

24 June 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"We gingen van het dak voor onze derde editie van OFFtheRoof
Op zaterdag 24 juni in ons zogenaamde tweede huis: Bulán Social Club van 23:00 tot 06:00.
De line-up
RANCEL GC Spooky Wave-label
Een DJ en producer gevestigd in Berlijn, zijn muziek is een samensmelting van zijn twee grote passies: golven en elektronica. Rancel neemt zijn luisteraars mee naar verschillende ervaringen op zee, iets unieks dat hij bereikt door genres te laten samensmelten en die verleidelijke nasmaak van de jaren negentig toe te voegen.
MAURA IT Psychostasie/Release Sustain
Maura is al jaren een boeiende aanwezigheid in het Londense muziekcircuit. Met producties op Psychostasia Recordings, Release Sustain, Vitalik, Sneaky Music en Deependence blijft hij in de studio hard werken aan solo- en samenwerkingsprojecten. Ze vallen op door hun dynamische sets ongeacht muzikale trends, tonen een selectie die niet in een bepaald tijdperk kan worden ondergebracht en zorgvuldig onderzocht met een ouderwetse sfeer en een perspectief op de toekomst.
FRAN CABELLO
Na een aantal jaren als dj te hebben ontwikkeld en langs de tafels van de meest iconische clubs en festivals van de Canarische Eilanden te hebben getourd, is Fran Cabello doorgedrongen tot de hogere echelons van de elektronische en artistieke sfeer van de eilanden, onder andere dankzij zijn aanpassingsvermogen. dat heeft zijn muzikale repertoire legendarisch gemaakt. Zijn geëngageerde research doorheen verschillende stijlen vertaalt zich in knowhow en communicatie die, met behoud van professionaliteit, zijn sessies tot een goed verhaal maakt.
JOSÉ HDEZ
Resident-dj bij Bulán Social Club.
"

Categorie

Categoría del evento

Festival

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React