Los Mesoneros. Tour Europa'23

Tenerife

Evenement uit het verleden

10 September 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

Los Mesoneros is een popband, opgericht in Venezuela, maar momenteel gevestigd in Mexico. Op jonge leeftijd en met weinig nummers op straat, slaagden ze erin om in hoge rotatie te komen op de belangrijkste radiostations in hun land, en maakten ze deel uit van de levendige poprockscene in Venezuela. Later, met hun debuutalbum ""Indelible"", behaalden ze vier Latin Grammy-nominaties, waarmee ze het record braken voor de Venezolaanse band met de meeste nominaties in één editie.
Op hun tweede album ""Caiga La Noche"" consolideerden ze zich als een internationale band, vestigden zich in Mexico en bereikten een ""uitverkochte"" tournee door Latijns-Amerika, Europa en de Verenigde Staten.
Na een aantal jaren toeren gingen ze opnieuw de studio in en brachten ""Pangea"" uit, een album dat het leven van Los Mesoneros voor altijd veranderde dankzij hun hitsingles ""Te Lo Advertí"", ""Pangea"" en ""Últimas Palabras"" en voor een keer behaalde opnieuw twee Latin Grammy-nominaties.
Ze brachten onlangs twee live-albums ""Live Desde Pangea"" en ""10 Años de Indeleble"" uit, met weer een Latin Grammy-nominatie met de eerste, goed voor in totaal zeven nominaties gedurende hun hele carrière en het record breken voor de hoogste opkomst van een streaming concert van een band uit Venezuela met ""10 jaar Indeleble"".
In 2022 en tot nu toe in 2023 deelde Los Mesoneros verschillende previews van wat hun nieuwe album zal zijn dat in 2023 zal verschijnen via de nummers ""DOS"", ""No Terminamos De Terminar"" ft. Big Soto, ""Despidete Bien"", ""Más Tuyo"" en zijn meest recente single ""El Puesto Es Mío"".
Belangrijk:
Dit evenement is alleen voor personen ouder dan 18 jaar.
Minderjarigen tot 16 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene deelnemen.

Categorie

Categoría del evento

Muziek

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React