Gala de Solistas de la Danza Clásica. Tenerife

Tenerife

Evenement uit het verleden

17 April 2024

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Dompel jezelf onder in een unieke avond vol elegantie: ons BALLET SOLOIST GALA. Op deze bijzondere avond zullen de meest vooraanstaande dansers van de huidige scene ons op het podium vergezellen om ons te boeien met hun techniek, vaardigheid en passie.

De prima ballerina's zullen schitteren in solo-uitvoeringen van iconische stukken als 'Het Zwanenmeer', 'Don Quixote', 'Notenkraker', 'The Corsair', 'Scheherazade', 'Chopiniana', 'Esmeralda' en 'Harlequinade', waarbij ze hun talent en zorgen voor een onvergetelijke show voor alle kunst- en dansliefhebbers.

Onze cast van solisten komt van prestigieuze balletgezelschappen over de hele wereld, geprezen om hun vermogen om verhalen over te brengen en emoties op te wekken door middel van dans. Elke danser heeft zijn eigen unieke stem, en op dit gala krijg je de kans om hun individualiteit te waarderen terwijl ze optreden in zorgvuldig geselecteerde solo's om ons hart te boeien en te raken.

Of je nu gepassioneerd bent door dans of deze prachtige kunst voor het eerst ontdekt, ons Ballet Solo Gala biedt je een onvergetelijke ervaring. Je zult getuige zijn van de perfecte samensmelting van muziek, beweging en artistieke expressie, terwijl je wordt getransporteerd naar een wereld van dromen en intense emoties.

Een buitengewone kans om je onder te dompelen in klassiek ballet op zijn best."

Categorie

Categoría del evento

Dans

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React