Ara Malikian

Tenerife

Evenement uit het verleden

16 September 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"""Concert in het Santiago Martín-paviljoen op 16 september. DE ARA MALIKIAN WORLD TOUR
ARA MALIKIAN ZAL OPTREDEN IN HET SANTIAGO MARTÍN PAVILION, TENERIFE, ZIJN LAATSTE TOUR PRESENTEREN.
Toen ik mijn zoon voor het eerst zag lopen na maanden van vallen, mislukte pogingen, stoten en stoten en opnieuw proberen, begreep ik dat we op een dag allemaal die kracht waren die de tijd ons doet vergeten.
Kinderen zijn de meest authentieke wezens die je kunt vinden. Ze zijn wild, ze zijn tederheid in hun essentie en ze zitten vol beledigende waarheid. Ze zijn niet bang om ongelijk te hebben, ze zijn vrij en expressief en alles wat ze doen is vol kunst.
Als je naar een kind kijkt, begrijp je bijna alles wat je was en dat het al een tijdje geleden is dat je jezelf hebt toegestaan ​​om precies dat te zijn.
Deze tour is het resultaat van het zien opgroeien van mijn zoon, van opgroeien aan zijn zijde, het zijn al die geluiden en melodieën die proberen vorm te geven aan wat ik heb gevoeld en ben geïnspireerd door hem en door het leven door hem. Het is een ontmoeting met het kind dat ik niet kon zijn en waarvan ik had gedroomd te zijn. Het is een eerbetoon aan die wezens die zo vrij zijn als een vrije vogel.
Deze tour zit vol met dinosaurussen, robotinktvissen, tijdmachines, vliegende piano's en tweetalige mimespelers. Deze plaat is wat ik was vergeten en die zo krachtig is: de magie van het fascinerend vinden van elke dag en elk pad, wat ze ook brengen.""
"gan."

Categorie

Categoría del evento

Muziek

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React