Gran Canaria

LPA SURF CITY NO LIMIT 2023

9 to 11 June

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"De Canarische Eilanden, de thuisbasis van het best aangepaste surfen
De tweede editie van de LPA Surf City No Limit Fundación DISA wordt gehouden van 9 tot 11 juni op het strand van Las Canteras, Las Palmas de Gran Canaria, Canarische Eilanden.

Gran Canaria, op de Canarische Eilanden en de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria, organiseren opnieuw het best aangepaste surfen van het moment met de viering van de LPA Surf City No Limit Fundación DISA 2023, een kampioenschap dat behoort tot de Parasurfing Spanish Cup of de Spaanse Surffederatie, van 9 tot 11 juni op het strand van Las Canteras, in het Cícer-gebied. Na het succes van zijn debuut vorig jaar, zal het evenement, dat enkele van de meest vooraanstaande nationale atleten in deze discipline samenbrengt, in 2023 een van de belangrijkste aangepaste surfevenementen in Europa worden.

Een gratis festival open voor het publiek van vrijdag 9 juni tot zondag 11 juni. Een heel weekend van vrije tijd en live sport met dezelfde filosofie: inclusie, integratie, verbetering en al het spektakel van competitie op het hoogste niveau.
Alle informatie over deze nieuwe editie van de LPA Surf City No Limit Fundación DISA 2023 is beschikbaar op de website www.openlpa.surf en op de officiële netwerken van het evenement (openlpasurfcity).

Categorie

Categoría del evento

Sport

Leeftijd

Prijs

Dit evenement is gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO