Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas

Lanzarote

Evenement uit het verleden

11 November 2023

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"
""Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (gastronomische kunstavonden) op Lanzarote!
Voor het eerst vindt op Lanzarote het succesvolle evenement Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (Gastronomische Kunstavonden) plaats als onderdeel van het Famtàstic festival. Maak je klaar voor twee spannende avonden binnen deze unieke culturele show.

11/11 – (G)Astronomie (special ruimtelijk)
Famtàstic wijdt op 11 november een van zijn avonden aan (G)Astronomie en brengt ons dichter bij de kennis van de kosmische ruimte door middel van multidisciplinaire inhoud met zijn speciale sessie Spatial. De avond begint met de altijd zo charismatische wijnen die Bodegas El Grifo (D.O. Lanzarote) ons aanbiedt en de muzikale set van DJ Vamp, een liefhebber van vinylplaten waaruit ze bij elke gelegenheid de beste muzikale ritmes haalt. De selectie van Interstellar-korte films combineert het grappige en het informatieve, humor en drama, realiteit en sciencefiction. Het gastronomische aanbod wordt verzorgd door een chef-kok die als geen ander traditie en lokale ingrediënten in zijn keuken interpreteert, de chef-kok van restaurant Castillo de San José, Pedro García Curbelo, die drie exclusieve proeverijen heeft ontworpen, geïnspireerd door de ruimte. De rapper Javidream presenteert zijn nieuwe album Strangers.

Wat is Famtàstic?
Famtàstic is een evenement dat kunst, gastronomie, muziek en nog veel meer combineert. Elke thema-avond biedt een unieke mix van:
Audiovisuele inhoud: Zorgvuldig geselecteerde nationale en internationale korte films rond het thema van de avond.
Drie gastronomische proeverijen: bereid door chef-koks met een passie voor de lokale en duurzame keuken.
Live optredens: concerten, theater, shows en nog veel meer.
Muzikale sessies: samengesteld door DJ's en selecteurs.
Andere vormen van artistieke expressie: Installaties, tentoonstellingen en projecties.
Famtàstic transformeert deze niet-conventionele cultuuruitingen in een collectieve ervaring. Onze derde editie is gewijd aan het vieren van Canarische aardappelen en het verkennen van de relatie tussen gastronomie en astronomie.
Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (gastronomische kunstavonden) op Lanzarote is uw kans om een ​​persoonlijke culturele ervaring te beleven. Communiceer met artiesten, ken andere aanwezigen en dompel jezelf onder in een wereld van smaken, geluiden en creativiteit. Mis dit unieke evenement niet.
Koop je tickets en doe mee aan de viering van cultuur bij Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (Gastronomische Kunstavonden)!""
"

Categorie

Categoría del evento

Gastronomie

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React