The Alright Trio

Gran Canaria

Evenement uit het verleden

26 June 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Het Alright Trio is opgericht met de gezonde bedoeling om plezier te hebben en ervoor te zorgen dat het publiek een geweldige tijd heeft tijdens hun concerten. Rock, Funk, Blues en een beetje improvisatie om je GOED te laten voelen.
Nummers van artiesten als The Weeknd, John Mayer, Status Quo, Elvis Presley, Amy Winehouse en Stevie Ray Vaughan gingen allemaal door de funfilter van drie muzikanten van de Canarische Eilanden die komen om zich te amuseren.
Dani Gonzalez op gitaar en zang, componist en maker uit Gran Canaria, met een stem en kwaliteit op gitaar die stijl getest is. Hij is onder meer lid van Meraki en neemt je tijdens hetzelfde concert met zijn gitaar mee van Liverpool naar San Francisco.
Marcial Bonilla op bas en zang, ook een componist en bekend om zijn werk met La Gallina Verde en Blues Riders. Precisie en JazzBass zijn zijn wapens, met een sixties touch die hem altijd vergezelt.
Doramas Cabrera, all-terrain drummer van de PowerDrums-school, lid van bands als Deep Riders, Los Suspensos en Los Lola en speelde onder meer met Chincheta de Combate, Dummies, Demian Band en Morpheus.
"

Categorie

Categoría del evento

Muziek

Leeftijd

Prijs

Dit evenement is gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React