Rozalén. Gira 2024. Gran Canaria

Gran Canaria

6 to 7 September

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Rozalén is terug met een knaller op de podia van ons land! De getalenteerde stem van de Spaanse pop en singer-songwriter komt met een nieuw album, gepland voor 2024, en ze heeft ons al een voorproefje gegeven van haar spectaculaire eerste single ""Lo tengo claro"".

Tijdens deze langverwachte tour neemt Rozalén ons mee op een spannende reis door de nieuwe nummers van dit project, die twee jaar lang nauwgezet zijn gemaakt tussen de levendige studio's van Madrid en Miami, onder de aandachtige productie van Ismael Guijarro. De artieste, bekend van tijdloze anthems als ‘La Puerta Violeta’ en ‘Vivir’, verdiept zich in pop- en rootsmelodieën die putten uit nationale en Latijns-Amerikaanse invloeden. Het resultaat is een fascinerende fusie, waarbij het hedendaagse het authentieke omarmt. In Rozaléns eigen woorden: ""Dit album is een caleidoscoop van omhelzingen en duels; een weerspiegeling van jaren waarin eenvoud en het essentiële de hoofdrolspelers worden"".

Zoals gewoonlijk worden alle concerten tijdens deze tour op briljante wijze in gebarentaal vertaald door Beatriz Romero, de tolk van Rozalén. Op deze manier bevestigt de kunstenares haar engagement voor een inclusieve show, open voor alle harten en oren die zich willen onderdompelen in haar muziek."

Categorie

Categoría del evento

Muziek

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React