La Comedia de los Errores

Gran Canaria

Evenement uit het verleden

1 to 2 December

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Wat is waarheid? Hoe weten we wat waar is? Waar vinden we de juiste antwoorden?

Beste publiek, Is fouten niet het antwoord op al deze vragen? Wat zou waar en juist zijn als er geen fouten waren? Zouden ze als zodanig bestaan? Waarheid en correctheid danken hun bestaan ​​aan onwaarheid en dwaling, aangezien het geen zin zou hebben om ze als zodanig te stellen als de mogelijkheid van hun tegendeel niet bestond. Het authentieke en het correcte zijn altijd zo plat, zo saai, vind je niet?

The Comedy of Error begint met een doodvonnis en alles verandert per ongeluk in een feest. Per ongeluk wisselen we van partner in de overtuiging dat we gelijk hebben, en per ongeluk belanden we in de gevangenis omdat we geloven dat we eerlijk zijn. We leren van onze fouten, maar het is een vergissing om te denken dat als we ernaar streven nooit fouten te maken, er geen fouten zullen worden gemaakt.

Griekenland, de bakermat van onze cultuur, moeder van Aristoteles, Pericles en de Dionysische festivals, grootmoeder van Zorba de Griek, Varoufakis en de raves van Barceloneta. Vier tweelingen, dat wil zeggen twee tweelingen die verwant zijn aan twee tweelingmeisjes, die per ongeluk een tweeling vormen die niet hun partners is, terwijl hun echte tweeling zichzelf vermomt als de verkeerde tweeling om hun tweeling, bedriegers van zichzelf, te verleiden. Of is dat niet wat het is? Nee, ik had het mis. Ik heb een fout gemaakt. In werkelijkheid zijn deze twee mensen geen tweeling van elkaar, maar van een ander stel dat ook een tweeling is. Het andere echtpaar is geld schuldig aan een juwelier, een vriend van een exorcist die in de buurt van een abdij woont. De moederabdis van de abdij is getrouwd met een reizende koopman, maar zij denkt dat hij dood is. Is ze dus meer een moeder dan een abdis? Of vergis ik mij weer? Iedereen wil feesten aan de zee in Efeze. Heeft Efeze een haven? Het heeft een bibliotheek en een prachtig theater, maar zee?

Ik hoop dat Aeschylus, Shakespeare en Mikis Theodorakis ons vergezellen op deze reis en dat u, beste publiek, van het feest geniet."

Categorie

Categoría del evento

Film En Theater

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React