Kike Pérez - ¿ES LA MIL?

Gran Canaria

Evenement uit het verleden

16 December 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Kike Pérez keert terug en met een vraag 'Es la Mil?' of 'Is het duizend en zo?' We weten niet of het onvoorwaardelijk dankbare publiek het antwoord heeft. De komiek, acteur en televisiepresentator is in zijn nieuwste rol niet erg duidelijk en besluit een wiskundige fout om te zetten in een deugd en daarmee in een lach.

Dit nummer gaat over cijfers. En het begint met een rond getal tussen de vragen 'IS HET DE DUIZENDDE?'. Sluit je aan bij Canarische komiek Kike Pérez in het Alfredo Kraus Auditorium voor een hilarische show waarin de vraag wordt onderzocht: wat betekent het om een ​​Canarische eilandbewoner te zijn?

En in 2023 behaalde hij dit fenomenale aantal shows. Op basis van de berekeningen sinds 2006, het jaar waarin hij zijn professionele carrière begon, zal Kike Pérez dit jaar zijn duizendste show opvoeren, wat voor de komiek uit Lanzarote toen hij begon ondenkbaar was. Wat onmogelijk te bepalen was, is welke van zijn shows precies de 1000ste zal zijn.

De cabaretier, acteur en tv-presentator heeft in zijn nieuwste rol besloten om van deze wiskundige fout een deugd te maken, en ""voor het geval dat"" is hij van plan ze allemaal te vieren. Canarische komiek Kike Pérez viert zijn 1000ste show met een nieuwe tournee, ""Is it the 1000th?"". Of het nu zijn daadwerkelijke 1000ste show is of niet, het wordt zeker een avond vol gelach en goede tijden.

Categorie

Categoría del evento

Humor

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React