ITF World Tennis Tour. Gran Canaria

Gran Canaria

Evenement uit het verleden

6 to 13 August

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Na 9 edities met elk jaar 2 opeenvolgende ITF-toernooien voor dames op het eiland Gran Canaria in lagere categorieën, zullen we in de editie van 2023 een grote kwalitatieve sprong maken met de viering van een toernooi van de hoogste categorie van degenen die behoren tot de Internationale Tennisfederatie , een Women's ITF WTT 100.000$ H+, die zal plaatsvinden van 6 tot 13 augustus 2023.


De ITF W100 Disa Gran Canaria zal de aanwezigheid hebben van geweldige vrouwelijke professionele tennissers die naar ons prachtige eiland zullen komen om te strijden om de titel. De speelster die onze toernooien de afgelopen drie edities heeft vertegenwoordigd en die ons haar imago heeft geleend, is tennisser Carla Suárez, een veelgeprezen speelster op het hoogste niveau van het internationale tennis en afkomstig uit Gran Canaria. In voorgaande edities hebben belangrijke namen deelgenomen aan onze toernooien, waaronder de Spaanse Paula Badosa of Nuria Parrizas, of buitenlanders als Kaia Kanepi, Arantxa Rus, Maiar Sherif of Nadia Podoroska.


Het toernooi vindt plaats in de moderne en elegante Conde Jackson Maspalomas Tennis Club, die 7 hoogwaardige gravelbanen en twee hardcourtbanen heeft. Tennisfans krijgen de kans om enkele van de meest opwindende wedstrijden van het jaar te zien, terwijl ze genieten van de aangename tropische sfeer en het adembenemende landschap dat alleen Gran Canaria te bieden heeft.


De kwalificatieronde van het toernooi vindt plaats op 6 en 7 augustus met 32 ​​spelers. Het hoofdtoernooi begint op dinsdag 8 augustus en eindigt op zondag 13 augustus 2023, met 48 spelers in het enkelspel en 16 spelers in het dubbelspel.


De ITF W100 Gran Canaria is niet alleen een eersteklas tennisevenement, het is ook een kans om te genieten van de schoonheid, gastronomie en cultuur van ons eiland Gran Canaria. De locatie voor het evenement is Maspalomas, de belangrijkste toeristische bestemming op het eiland Gran Canaria, waar bezoekers onder andere de kilometerslange gouden zandstranden en het belangrijke speciale natuurreservaat van de duinen van Maspalomas kunnen verkennen. , een enorm beschermd natuurgebied van uitzonderlijke waarde.


We verwelkomen en verwelkomen met open armen alle spelers en tennisfans die de kans niet willen missen om deel uit te maken van deze opwindende sportervaring op het prachtige eiland Gran Canaria.

Categorie

Categoría del evento

Sport

Leeftijd

Prijs

Dit evenement is gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React