El Perro Maldito. Valsequillo

Gran Canaria

28 September 2024

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

Elke avond van 28 september dompelt de stad Valsequillo zich in de duisternis om het enigmatische Mad Dog-festival te vieren. In dit evenement nemen de jongeren van de stad de rol aan van acteurs in een hels theater, met de duivel als hoofdrolspeler. Hun doel: angst zaaien onder de dappere zielen die deze intrigerende avond bijwonen.

Te midden van de schaduw ontvouwen zich optredens van steltenlopers, optochten, in de lucht hangende dansers en meer. Het is een boeiend schouwspel dat in de loop van de tijd is geëvolueerd. In de afgelopen edities waren er zelfs artiesten die vuur spuwden, totdat een betreurenswaardig incident de focus van het evenement verlegde.

Tegenwoordig blijft het Mad Dog-festival boeien met zijn charme en entertainment, waarbij strikte veiligheidsprotocollen worden gehanteerd. Naast de intrigerende optredens kunnen bezoekers genieten van muziekpodia, strandbars en een bruisend nachtelijk straatfeest. Een ervaring die het mystieke met het feestelijke combineert in een avond vol plezier.

Categorie

Categoría del evento

Volksfeesten

Leeftijd

Prijs

Dit evenement is gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React