Dumbo. El Musical. Gran Canaria

Gran Canaria

Evenement uit het verleden

14 October 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Dumbo, een kleine olifant met grote oren, is zojuist aangekomen bij het prachtige 'Circus of Time', waar hij belachelijk wordt gemaakt vanwege zijn verschil. Maar Dumbo bezwijkt niet, dankzij zijn vriend Peanut de muis ontdekt hij dat wat hij dacht dat zijn grootste fout was, in werkelijkheid een prachtig geschenk is: Dumbo kan vliegen met zijn oren als vleugels.

Zo begint hij aan een groot avontuur, op zoek naar zijn moeder, die is opgesloten en verkocht aan een ander circus omdat ze hem probeerde te verdedigen. Een reis vol muzikale nummers, waarbij kinderen en volwassenen de waarde leren van vriendschap, zelfvertrouwen en de dagelijkse beslissing om aardig te zijn voor iedereen die ons pad kruist.

Een leuke show voor het hele gezin met geweldige regie en live stemmen die onderwerpen behandelen als inclusie, maar ook de intimidatie van mensen die anders zijn en hun eigen interne strijd om geaccepteerd te worden. Een musical met ziel die laat zien dat alle individuen iets te zeggen hebben, ondanks de grootte van hun oren.
"

Categorie

Categoría del evento

Film En Theater

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React