Gran Canaria

Feria Km.0 Gran Canaria

18 to 19 November

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"De Feria Km.0 Gran Canaria is een gastronomische beurs waar u de lokale producenten kunt ontmoeten en rechtstreeks hun kwaliteitsvolle, verse producten kunt kopen. Dit feit vindt plaats op rondreizende basis in de verschillende gemeenten van het eiland, waardoor de bezoekers de kans krijgen om ook de eilanddorpen te ontdekken. De komende editie vindt plaats op 18 en 19 november in Santa Brígida, een gebied dat bekend staat om de vele ambachtelijke kaasproducenten.
De Beurs is geopend tussen 09.00 en 14.00 uur en zal plaats bieden aan 50 producenten. Bezoekers kunnen er een breed scala aan producten vinden die op het eiland worden geproduceerd: honing, wijn, fruit en groenten, brood en gebak, koffie, huisgemaakt ijs, huisgemaakt bier, natuurlijke sappen, jam, mojo's, kazen, gofio, sierplanten, likeuren, zelfgemaakte pasta, Canarische geroosterde poot, enz. Allemaal producten van hoge kwaliteit, allemaal van de lokale bevolking.
De Km.0 Gran Canaria Fair is een project dat volledig verband houdt met duurzaamheid. De belangrijkste doelstellingen zijn: de lokale economie stimuleren, lokale producten en producenten zichtbaar maken, duurzame consumptiegewoonten aanmoedigen en het landschap behouden.
De beurs zal Santa Brígida parkeren onder een dak van gekleurde vlaggen, die deze nieuwe editie van het evenement zullen versieren.
"

Categorie

Categoría del evento

Gastronomie

Leeftijd

Prijs

Dit evenement is gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO