Tenerife

Facu Díaz y Miguel Maldonado en Tenerife

14 June 2024

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"""Siempre Juntos, Sin Sentido"" is de extravagante naam die comedians Facu Díaz en Miguel Maldonado hebben gegeven aan hun nieuwe show, waarin ze van begin tot eind door het land zullen toeren met hun lading grappen en grappen om hun publiek te verrassen.

Met het ene oog op de actualiteit en het andere op grappen, voor het simpele plezier om ons aan het lachen te maken, nodigen Facu en Miguel ons uit voor een ervaring waar kennis schaars is, maar plezier in overvloed. Deze formule heeft hen in staat gesteld de onzekerheid achter zich te laten en met sprongen vooruit te gaan in de richting van de bourgeoisie. Hoewel ze nu genieten van luxe, zijn ze hun roots niet vergeten en willen ze een decennium als duo vieren met een nieuwe show vol hun klassieke sketches en monologen.

Verwacht niet meer en niet minder dan wat ze altijd leveren: pure en directe humor. Geen vuurwerk of acrobatiek, ze blijven in hun comfortzone en nodigen degenen uit die zich daarbuiten willen wagen. Dus maak je klaar voor een avond vol gelach, onzin en absoluut onvergetelijk."""

Categorie

Categoría del evento

Cultuur En Vrije Tijd

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React