Lanzarote

34º Feria de artesanía de Lanzarote

Evenement uit het verleden

8 to 15 September

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"De vierendertigste editie van de Lanzarote Craft Fair, de meest prestigieuze bijeenkomst van ambachtslieden op het eiland en een van de belangrijkste beurzen op de Canarische Eilanden, vindt plaats van 8 tot 15 september 2023. Deze jaarlijkse beurs valt samen met het festival van Nuestra Señora de Los Dolores (Onze Lieve Vrouw van Smarten), de patroonheilige van het eiland, in de stad Mancha Blanca. Het doel is om de creaties van lokale ambachtslieden te promoten.
De Lanzarote Craft Fair is een must-bezoek voor elke bezoeker van de Canarische Eilanden. Dit jaarlijkse evenement toont het beste van traditioneel en eigentijds vakmanschap van over de hele eilanden, van prachtig keramiek en textiel tot ingewikkelde sieraden en houtwerk. Ontdek ook de technologische innovaties die het landschap van traditionele ambachtelijke productie veranderen.
Op de Lanzarote Craft Fair 2023 zullen meer dan 100 ambachtslieden van over de hele Canarische Eilanden hun traditionele en hedendaagse ambachten presenteren. Bezoekers kunnen ook genieten van livemuziek, parrandas (traditionele volksmuziek van de Canarische Eilanden), workshops, traditionele spellen en proeverijen.
"

Categorie

Categoría del evento

Kermis

Leeftijd

Prijs

Dit evenement is gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React