Zeg hoe lang je blijft en ik vertel je waar je het beste kunt verblijven

Praktische gids voor het kiezen van de beste accommodatie op de Canarische Eilanden.

Een van de belangrijkste beslissingen voor telewerkers bij het plannen van hun verblijf op de eilanden is de keuze van de accommodatie. Het brede aanbod van accommodaties op de Canarische Eilanden, met een grote verscheidenheid aan etablissementen, maakt het kiezen van de ideale accommodatie tot een soort uitdaging voor telewerkers.

Contenido
Contenido

Zich bewust van de toename van het aantal telewerkers op de eilanden in de afgelopen jaren (vooral in het jaar 2020), hebben de verschillende accommodatietypes op de archipel hun infrastructuur aangepast om telewerkers alle benodigde diensten en faciliteiten te bieden om comfortabel te kunnen werken en leven. Afhankelijk van het gekozen eiland en de geplande verblijfsduur bieden de Canarische Eilanden de telewerker een grote verscheidenheid aan accommodaties, met opties voor zowel korte als langere verblijven:

Contenido
  • Hotels 
  • Appartementen
  • Vakantiewoningen (Airbnb)
  • Landelijke huizen
  • Coliving 
  • Woningverhuur
  • Wooncomplexen
Contenido

De hoofdsteden van elk eiland hebben over het algemeen het grootste aanbod van beschikbare accommodaties en een grotere verscheidenheid. Op de eilanden Gran Canaria en Tenerife bevinden zich ook de meest gevestigde gemeenschappen van telewerkers.

Contenido
Contenido
Contenido

Sommige telewerkers besluiten om langere tijd door te brengen op de verschillende plaatsen die ze bezoeken, omdat ze op zoek zijn naar meer stabiliteit in hun werk of met hun gezin reizen, of omdat ze bezienswaardigheden willen bezoeken of zich beter willen integreren in de lokale gemeenschap en de cultuur en tradities willen leren kennen. 


Voor dit soort zelfstandigen zal de optie van een traditionele huurwoning ze in staat stellen om meer autonomie en privacy te hebben in een woning die in het gebied ligt dat het beste past bij hun behoeften.

Contenido

Er zijn veel apps waarmee je huurwoningen voor langere periodes op de eilanden kunt vinden. Een andere optie voor het huren van een privéwoning is om contact op te nemen met maatschappelijke groepen van remote workers, waar meestal specifieke aanbiedingen voor dit type reiziger worden gepubliceerd. 

Mensen ontmoeten, onbekende plaatsen ontdekken, integreren in de lokale cultuur en Canarische tradities of nieuwe ervaringen beleven. De Canarische Eilanden biedt telewerkers alle opties en soorten accommodaties die aan hun behoeften zijn aangepast, zodat hun enige probleem is de accommodatie te kiezen die het beste bij hun wensen past.