Wat kunt u in februari doen op de Canarische Eilanden?

Het milde klimaat van de Canarische Eilanden biedt de mogelijkheid om zelfs in de koudste maanden van het jaar, zoals bijvoorbeeld februari, van de zon te genieten op een spectaculair strand, romantische plannen te maken voor Valentijnsdag of te genieten van het Canarische feest bij uitstek, het carnaval.

Contenido

In een feestelijke, vrolijke en veilige sfeer worden murgas, mogollones, spectaculaire gala's, straten vol verklede mensen en optochten van comparsas tot leven gewekt, het Canarische feest met hoofdletters. De hoogtepunten van het carnaval waar het meest naar wordt uitgekeken zijn ongetwijfeld het Gala de la Reina del Carnaval de Tenerife en het Gala Drag Queen de Las Palmas de Gran Canaria, waar de mooiste ambassadrices van het carnaval worden gekozen.

Dit alles gaat gepaard met de belangrijkste attractie van de Canarische Eilanden: het heerlijke klimaat en de aangename temperaturen.

 

Contenido

De Canarische Eilanden zijn de ideale bestemming voor alle stellen die een ander soort Valentijnsdag willen vieren, vol met romantische voornemens in sfeervolle hotels, vulkanische baaien, oneindige paradijselijke stranden en landschappen met een ongerepte natuur. Want de vele attracties die de eilanden bieden, zorgen voor een onvergetelijke dag.

 

Contenido

De prachtige witte en roze bloesems van de amandelbomen vormen een weergaloos schouwspel, perfect voor een bezoek in deze tijd van het jaar, te voet of op de fiets. Of het nu gaat om toeristische wandelroutes, routes voor het hele gezin of zelfs gastronomische routes, u kunt genieten van dit unieke bloemenfeest en tegelijkertijd landschappen bewonderen te midden van de lavapaden van Santiago del Teide (Tenerife), de groene hellingen van Puntagorda (La Palma) of de bergen van Tejeda (Gran Canaria). De feesten ter ere van de amandelboom bieden overal heerlijke lokale wijnen, traktaties van amandelen en folklore.