Vakantie in gezinsverband

Met de kinderen naar de Canarische Eilanden

Voor een andere en leuke vakantie met het gezin is er niets beter dan een bezoek aan de Canarische Eilanden. De archipel heeft alles wat kinderen nodig hebben om zich te vermaken: waterparken, themaparken, buitenactiviteiten, uitstekende en comfortabele stranden en de mogelijkheid om onvergetelijke ervaringen en avonturen te beleven.

Contenido

De Canarische Eilanden kennen een indrukwekkend aanbod aan water- en themaparken van allerlei aard waar plezier voor jong en oud altijd gegarandeerd is. 

Contenido

Hoewel alle waterparken op de eilanden zich uitstekend lenen voor een leuke dag, is een dag in Siam Park, het grootste waterpark van Europa en tevens één van de beste ter wereld, een onvergetelijke ervaring die u niet mag missen als u met kinderen naar Tenerife afreist. 

In Aqualand Costa Adeje (Tenerife) kunt u niet alleen genieten van fantastische zwembaden en glijbanen, maar ook een dolfijnenshow bijwonen die door de International Marine Animal Trainers Association (IMATA) is uitgeroepen tot de beste ter wereld. Het waterpark Aquapark Costa Teguise, het grootste van Lanzarote, biedt paintball voor kinderen en volwassenen, verschillende zomerkampen en een spelotheek, om maar enkele activiteiten te noemen.
 

Contenido

De Canarische Eilanden kennen ook dierentuinen en aquaria waar kinderen van dichtbij kennis kunnen maken met allerlei exotische dieren. 

Loro Parque (Tenerife) is het populairst, met zijn orka-show, uniek op de Canarische Eilanden, de grootste collectie papegaaien ter wereld en zijn fantastische "pinguïnarium", waar de natuurlijke habitat van deze zeevogels perfect wordt nagebootst. In het aquarium Poema del Mar (Gran Canaria) neemt de tentoonstelling Deep Sea, met het grootste glazen raam ter wereld, u mee naar de diepten van de oceaan. In het Palmitos Park (Gran Canaria) kunnen de kleintjes hun hart ophalen in de botanische tuin, met de grootste orchideeëncollectie van de Canarische Eilanden en een dierentuin. En bij Oasis Wildlife (Fuerteventura) beleeft u een onvergetelijk avontuur tussen olifanten, krokodillen, prachtige giraffen en zeeleeuwen.
 

Contenido

Een dagje strand met het gezin maakt elk kind gelukkig: eindeloos spelen, plezier maken met zandkastelen bouwen, golven springen, telkens weer in het water duiken en in de schaduw van een palmboom genieten van een lekker sapje of een verfrissend ijsje. 

De stranden van de Canarische Eilanden zijn ideaal voor een vakantie met het gezin, want de meeste beschikken over allerlei voorzieningen en strandwachten die de veiligheid van de badgasten te allen tijde waarborgen.