LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Piramide van Arona

Piramide van Arona Toeristische attracties in Tenerife
Piramide van Arona Toeristische attracties in Tenerife
Piramide van Arona Toeristische attracties in Tenerife

Muzikale spektakels in het zuiden van Tenerife

De piramide van Arona in het zuiden van Tenerife, in Playa de las Américas, is een spectaculaire zaal waar allerlei evenementen, tentoonstellingen en spektakels plaatsvinden. De muzikale shows en dansspektakels die regelmatig worden georganiseerd in het auditorium van de piramide van Arona trekken zowel toeristen als de inwoners van Tenerife aan: het is ondenkbaar een dergelijke ervaring te missen waar kunst zich versmelt met audiovisuele technologieën. Dit laat niemand onverschillig.

Een perfecte avond in een uniek auditorium

Vlakbij de piramide van Arona zijn er hotels en restaurants: genieten van een spektakel in dit indrukwekkend auditorium dat uniek in de wereld is en proeven van lokale en internationale schotels in eender welk restaurant in de omgeving is een bijna onvermijdelijk plan. Dit maakt een bijzondere avond helemaal perfect. En dit alles in de nabijheid van het strand, het geluid van de golven en de aangename temperatuur van de nachten in het zuiden van Tenerife.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN